Внимание: Поради врнежи од снег, забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар

 Внимание: Поради врнежи од снег, забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар

Од АМСМ известуваат дека поради врнежи од снег, забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар.„Поради врнежи од снег на патниот правец крак Маврово – Дебар, од 09:45 часот се воведува забрана за сообраќај за тешки товарни возила“-се вели во соопштението на надлежните.