Во изминатите 24 часа се регистрирани 18 нови случаи на коронавирус во земјата

Во изминатите 24 часа се регистрирани 18 нови случаи на коронавирус во земјата

Во изминатите 24 часа се регистрирани 18 нови случаи на коронавирус во земјата. По градови: Скопје (11), Прилеп (4), Куманово (2), Тетово (1).

Со ова, вкупната бројка на дијагностицирани пациенти со КОВИД-19 денеска до 12.00 часот изнесува 219 лица.Според местото на живеење, досега случаи на КОВИД-19 се регистрирани во:- Скопје (134) – Дебар (43) – Куманово (17) – Штип (8)- Прилеп (6) – Охрид (3) – Велес (3) – Кавадарци (2) – Тетово (2) – Гостивар (1)

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds