Во Лабуништа поставени патоказни табли

Во Лабуништа поставени патоказни табли

Денес на неколку локации во Лабуништа беа поставени патоказни табли.

Поставувањето на патоказните знаци е реализирано од здружението Толетанца-Лаб раководено од претседателот Кујтим Таироски а подржано и финансирано од општина Струга.

Од здружението Толеранца-Лаб најавуваат уште проекти за Лабуништа, и како што ни беше кажано за брзо се очекува реализација на проект кој ќе го користат младата категорија на лица од нашето место.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds