• 11/07/2020
 Во моментов врне снег на Стража (ФОТО)

Во моментов врне снег на Стража (ФОТО)

Во моментов снег врне на Стража каде возилата се движат со голема внимателност поради снегот на патот.

Digiqole ad

Можеби ке те интересира