Во недела неколку улици во Струга ќе бидат затворени за сообраќај

IslBG

Во недела неколку улици во Струга ќе бидат затворени за сообраќај

Поради одржување на атлетската трка ,,Трка на поезијата“, во недела на 23-ти мај ,во период од 08:00 до 11:00 часот за сообраќај ќе бидат затворени следниве улици во Струга:

Потег од кружен тек на улица 15-ти Корпус по улица ,,Партизанска“ до Еуро хотел.

Потег од кружниот тек на улица ,,Маркс и Енгелс“ со улица ,,Партизанска“ до кружниот тек на улица ,,ЈНА“

Потег од кружен тек на ,,ЈНА“ до Чаршискиот мост.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds