Во петок во Струга бесплатно мерење на шеќер

Во петок во Струга бесплатно мерење на шеќер

Црвен Крст Струга во соработка со Здружението на дијаберичари од Струга организираат бесплатно мерење на шеќер.

Бесплатното мерење на шеќер ќе се врши пред хотел Београд во Струга во петок (15.10.2021) од 11:00 до 13:00 часот.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds