Во Струга не се регистрирани лица кои не ја почитувале забраната за движење за време на полицискиот час

Во Струга не се регистрирани лица кои не ја почитувале забраната за движење за време на полицискиот час

– За време на полицискиот час, на подрачјето на СВР Охрид, не се регистрирани лица кои ја прекршиле забраната за движење односно на ограничувањето на движење од 22:00 до 05:00 часот, со цел спречување на ширењето на вирусот COVID-19.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds