• 22/09/2020

Во Струга полов напад врз малолетник

 Во Струга полов напад врз малолетник
loading...
Advertisement

Малолетникот бил нападнат од негов другар.

Грозоморен чин на полов напад врз малолетник се случил на 21 овој месец во Струга. Малолетник доживеал полов напад од негов другар околу 20 часот кој потоа му кажал на својот татко. 60 годишниот родител од Струга, во полициската станица веднаш пријавил полов напад врз неговиот малолетен син извршен од страна на друг малолетник.
ОВР Струга презема мерки за целосно расветлување на настанот, соопшти Стефан Димоски, портпарол на СВР Охрид.

Реклама