• 30/09/2020

Во Струга се формира Клуб на читатели

 Во Струга се формира Клуб на читатели
loading...
Advertisement

Центар за култура „Браќа Миладиновци“- Струга, ги информира сите заинтересирани граѓани дека со цел промовирање на книжниот фонд на Библиотеката во Струга и зголемување на бројот на читатели, како и поголема комуникација меѓу Установата и читателската публика, се формира Клуб на читатели.

Размената на мислења за прочитаните книги со членовите на Клубот на читатели ќе се врши еднаш месечно во просториите на Центарот за култура во Струга, почнуваќи од месец февруари 2020.

Извор:Strugaonline