Во ,,Здравствен дом“-Струга започна со работа итна стоматолошка служба, работи од 20:00 до 8:00 часот

Во ,,Здравствен дом“-Струга започна со работа итна стоматолошка служба, работи од 20:00 до 8:00 часот

Во рамките на ЈЗУ Здравствен Дом Струга започна со работа Итна стоматолошка служба . Истата ќе работи секој работен ден , за викенди и празници од 20:00-08:00 часот .

-Граѓаните кои ќе се соочат со забоболка или некаков стоматолошки проблем во текот на ноќта може да се упатат во Здравствен дом Струга во отсекот за стоматологија на третиот кат.-информираат од ,,Здравствен дом“-Струга.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds