Во живо: Министерот Филипче закажа вонредна прес-конференција!

 Во живо: Министерот Филипче закажа вонредна прес-конференција!

Министерот за здравство за в 19:00 часот најави вонредно обраќање во медија центарот на Владата. За обраќањето не се предвидени новинарски прашања.

x