ВО ЖИВО: Прес-конференција на Филипче и д-р Караџовски

 ВО ЖИВО: Прес-конференција на Филипче и д-р Караџовски

Прес-конференција на министерот за здравство д-р Венко Филипче и претседателот на Комисијата за заразни болести д-р Жарко Караџовски.

x