• 22/10/2020

(ВО ЖИВО) Заев го презентира четвртиот пакет економски мерки

 (ВО ЖИВО) Заев го презентира четвртиот пакет економски мерки
loading...
Advertisement

Претседателот на Владата, Зоран Заев, го презентира четвртиот пакет економски мерки за ревитализирање на економијата во услови на Ковид-19.

English »