Водовод Охрид со апел за намалено физичко присуство во просториите на претпријатието

Водовод Охрид со апел за намалено физичко присуство во просториите на претпријатието

Согласно препораките од Владата на Република Северна Македонија за преземање на мерки за превенција против ширење на коронавирусот, ЈП „Водовод“ Охрид испраќа апел до сите корисници на услугите, во наредниот период, доколку е возможно, да се избегнува физичко присуство, односно за сите потребни информации да се користат телефоните за контакт : 046/ 250 -120 , 046/230-020, 046/254-179. Дежурна служба за
интервенции 075/212 -901, официјален мејл: javnost@vodovod-ohrid.com.mk, а уплатите да се вршат во банките електронски или на веб страната за електронско плаќање www.evodovod-ohrid.com.mk

Шалтерите за наплата во наредниот период ќе работаат со ново работно време:

– Дирекција од 08:00 – 14:00 часот,
– Наплатен центар Корзо од 08:00 – 18:00 часот.
– Наплатен центар Комуналец (градски пазар) од 08:00 – 18:00.

Извор:OhridNews

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds