Возилото за итна помош донирано од Diaspora Labunista CH пристигна во Лабуништа

Возилото за итна помош донирано од Diaspora Labunista CH пристигна во Лабуништа

Возилото за брза помош донирано од Diaspora Labunista CH пристигна во просториите на Итна медицинска помош во Лабуништа. За кратко истото ќе биде потполно во служба на граѓаните информираат од таму.

Тука нема да се застане, ќе продолжиме и со нови проекти кои ќе бидат од корист За нашето Лабуништа…. Diaspora Labunista CH

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds