(ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) Девојче од Велес со боксови и кубење сурово нападна своја врсничка

(ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) Девојче од Велес со боксови и кубење сурово нападна своја врсничка

Вознемиорувачко видео се шири на социјалните мрежи. 

На твитер осамна видео од профил Виќо инспектор, на кој се гледа како 12 годишно девојче од Велес е нападнато од своја врсничка додека телефонски бара помош од својата мајка, а останатите нејзини врснички снимаат и го подржуваат насилството.

За среќа одреден возрасен човек му пристапува на помош на девојчето кое плаче и моли за помош, и ја оттргнува и ја спасува од насилната врсничка. 

Се очекува надлежните институции да го разрешат случајот и да преземат соодветни мерки.

Од друга сдтрана, социјалните работници треба да се позанимаваат со проблемот зошто доаѓа до тоа да постои ваква агресија и бес кај малолетниците, и зошто се почесто посегнуваат по насилство.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds