Вучиќ: Не сакаме Голема СрбијаВучиќ: Не сакаме Голема Србија

Нe сме заинтересирани за создавање на Голема Србија, за нас Голема Србија значи подобра економија, повеќе фабрики, подобри плати и подобра инфраструктура, рече српскиот претседател Александар Вучиќ.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds