За извајани мускули на нозете: 15 минути од најдобрите пилатес вежби (ВИДЕО)

За извајани мускули на нозете: 15 минути од најдобрите пилатес вежби (ВИДЕО)

Идеални вежби за затегнување на мускулите на нозете

Доколку планирате да ги затегнете мускулите на нозете, имаме предлог за вас.

За почеток ќе биде доволен сет пилатес вежби во траење од 15 минути.

Бидете упорни и не прескокнувајте тренинзи.

Активирајте се и почнете да вежбате!

Проверете го планот за тренинг:

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds

Generated by Feedzy