„За влакно“ избегната трагедија, татко во последен момент го спасил детето…

„За влакно“ избегната трагедија, татко во последен момент го спасил детето…

Камерите снимиле еден непријатен настан кој што можел да заврши трагично.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds