Забели и ски центарот Попова Шапка

 Забели и ски центарот Попова Шапка

Снегот слета и на Попова Шапка. Се спушти дури до 1800 метри во рамките на центарот. Рано утринава најниска измерена температура беше 0,3°C

следи во живо

>
>