Започна поставувањето нови клупи во Паркот на поезијата во Струга

Започна поставувањето нови клупи во Паркот на поезијата во Струга

ЈП Комунално-Струга започна акција со замена на постоечките и поставување на нови клупи во централното градско подрачје.

Денес се поставени комплетно нови клупи во Паркот на поезијата а дотраените ќе бидат обновени и поставени во други делови на градот.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds