Започнува акција за пошумување на очистената депонија!

Започнува акција за пошумување на очистената депонија!

Почитувани, овој викенд, утре Сабота 03.12.2022 и во Недела 04.12.2022, се организира акција за пошумување на депонијата, за која се набавени околу 1.000 садници.

Ги повикуваме сите граѓани кои се во можност да се приклучат во оваа акција за успшено и брзо завршување на пошумувањето.

Со почит,
НАТУРА ЛАБ

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds