Заврши реконструкцијата и реновирањето на спортската салата на СОУ “ Браќата Миладиновци”

Заврши реконструкцијата и реновирањето на спортската салата на СОУ “ Браќата Миладиновци”

Денес градоначалникот на Општина Струга, г.Рамис Мерко заедно со шефот на кабинетот г.Дашмир Насуфи и неколку советници на Советот на Општина Струга присуствуваа на официјалното отварање на спортската сала на СОУ “Браќата Миладиновци” после реконструција и реновирање на истата.Спортската сала сега реновирана и комплетирана по современи стандарди целосно ги задоволува условите и барањата на учениците и спортистите на оваа школо.Почнувајќи од денес учениците на оваа училиште ќе располагаат со ново реновиран простор кој ќе им служи за спорт и рекреација.

Канцеларија за односи со јавноста,Општина Струга .

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds