Земјотрес со јачина од 3 степени по рихтер во Македонија точно на полноќ

 Земјотрес со јачина од 3 степени по рихтер во Македонија точно на полноќ

Земјотрес со магнитуда од 3 степени по рихтер точно на полноќ регистриран е во Македонија.

Според податоците на ЕСМЦ, епицентарот е кај во близна на Дебарско езеро.

x