Земјотрес со јачина од 3,8 степени по рихтер вечерва во Македонија

 Земјотрес со јачина од 3,8 степени по рихтер вечерва во Македонија

Земјотрес вечерва повторно е почувстуван на територија на Македонија.

Според првичните информации, јачината на земјотресот е 3,8 степени по рихтер.

x