• 21/09/2020

Земјотрес со јачина од 5,4 степени во Албанија – почувствуван и во Македонија

 Земјотрес со јачина од 5,4 степени во Албанија – почувствуван и во Македонија
loading...
Advertisement

Земјотрес со јачина од 5,5 степени по рихтер е регистриран во 20:15 со епицентар во Албанија. Земјотресот е почувствуван и во Македонија.

Епицентарот на земјотесот е во Драч, а регистриран е со прилично јака магнитуда и во Македонија.