Жителите на Лабуништа од денес на камповање поради незаконското работење на Шумско

????????????????????????????????????

Жителите на Лабуништа од денес на камповање поради незаконското работење на Шумско

Почитувани членови, лабуништани. Од денес започнуваме со камповање во планината во местото викано Балески лазој Целта е искажување на револт и спречување на незаконското работење на Шумско Струга, кои и покрај забраната за сеча изречена од Државниот инспекторат за шумарство, продолжуваат со голосек на нашата најдрагоцена планина.

Камповање ќе има редовно, а ќе се користи новиот пробиен пат од Челов Камен кон Стрижак.

Еднаш засекогаш мора да се стави крај на оваа лудило! Здружение “НАТУРА ЛАБ” Лабуништа

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds