Жителите на Лабуништа утре на масовен протест за затворање на каменоломите

 Жителите на Лабуништа утре на  масовен протест за затворање на каменоломите

Утре 26.12.2019 Ќетврток во 13:00 часот масовно да излеземе на протест и да му ставиме на знаење на ВЛАДАТА дека нема да застанеме се додека не се затворат каменоломите и не добиеме на писмено дека е готово еднаш за секогаш.

Здружение НАТУРА ЛАБ Лабуништа

x