Зошто е најдобро да имате цимер?

Зошто е најдобро да имате цимер?

1. Кога имаш цимер, знаеш дека секогаш има некој да те поздрави кога ќе си дојдеш дома по напорен ден. И, секако, да ти посака добра ноќ.

2. Да се има цимер е исто како да имаш уште еден плакар со облека (секако, доколку носите иста големина на облека).

3. Имаш со кого да пиеш пред да излезете.

4. …и доколку не сакаш да излегуваш, секогаш има некој што ќе гледа филм со тебе.

5. Кога си испил премногу, твојот цимер секогаш ќе биде тука да те поткрепува.

6. Кога некој треба да те вразуми, секогаш можеш да сметаш на цимерот.

7. Или кога некој треба да ти ја прегледа семинарската/есејот.

8. Или да се грижи за тебе кога си болен.

9. И, секако, да биде искрен со тебе кога навистина си лошо облечен.

10. Измислува нови начини за полесно чистење на станот/собата.

11. …помага во купување различни продукти за бањата, тогаш кога ти не сакаш.

12. Доколку оди на вежбање, ќе те инспирира и тебе да почнеш да вежбаш.

13. Секогаш ќе имаш од кого да позајмуваш грицки.

14. …а можеби некогаш и ќе ти подготви вечера.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds