Го извадија од под рушевините со цигара во уста (ВИДЕО)

На целата трагедија малку и да се насмееме. После многу часови поминати под рушевините, овој возрасен човек го извлекоа – со запалена цигара.

Adıyaman’daki enkaz altından ağzında sigara ile kurtarılan yaşlı bir adam, tüm ısrarlara rağmen sigarayı bırakmadı. pic.twitter.com/hu4vH8gq26

— Pusholder (@pusholder) February 8, 2023

ОСТАНАТИ ВЕСТИ

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *