Без ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА Утре дел од Индистриската зона во Лабуништа

Почитувани ве известуваме дека утре 10.07.2024 во периодот од 12:15 до 15:15 часот без напојување со електрична енергија ќе биде дел од индустриската зона на влез во Лабуништа Поради приклучок на новиот 35кв Кабел,Ви благодариме ЕВН МАКЕДОНИЈА

ОСТАНАТИ ВЕСТИ