Благодарение на брзата интервенција на пожарникарите од Струга навреме спречен пожар

Навремена пријава на пожар и брза интервенција на Струшките пожарникари, спречи пожар во Струга. И покрај тесните улички и паркираните автомобили на самата улица што допринесува за потежок пристап до местото, пожарникарите експрено реагираа и пожарот беше веднаш локализиран и изгаснат.

Извор:ohrid1.com

ОСТАНАТИ ВЕСТИ