Денес Промоција на кандидатите за пратеници од Струга и носителот на 5-та ИЕ

Ве покануваме на граѓанската промоција на кандидатот за пратеник и носител на 5-та ИЕ од Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, Јован Митрески и кандидатите за пратеници Александар Попоски и Мишела Спироска, Гостин на настанот ќе биде претседателот на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, г. Димитар Ковачевски информираат од СДСМ-Струга.

Настанот ќе се одржи во хотел Дрим ( летна тераса) на ден 19 април ( петок) со почеток во 18:00 часот.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ