Известување до граѓаните на Лабуништа и Подгорци

Се известуваат граѓаните на Лабуништа и Подгорци дека од 19.03.2024 Вторник до 22.04.2024 Петок ке се врши поправка и асфалтирање на локалниот пат од Лабуништа до Подгорци, и истиот ќе биде затворен за сообраќај во наведените денови од 10:00 до 16:00 часот. Ги молиме граѓаните да ги користат локалните алтернативни патишта. Со почит месна заедница на Подгорци и месна заедница на Лабуништа.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ