Известување од “ЈП Хигиена Лабуништа”

Почитувани корисници ве известуваме дека реонот за собирање на сметот од Среда ќе го собираме во ВТОРНИК еден ден порано заради што во Среда е неработен ден, Ве молиме за ваше разбирање.Со почит ЈКП Хигиена Лабуништа

ОСТАНАТИ ВЕСТИ