Казнети 39 возачи во Струга за брзо возење

На 10.03.2024 од 10.00 до 13.00 часот на подрачјето на СВР Охрид спроведени се засилени сообраќајни контроли.

Притоа, полициските службеници затекнале и санкционирале 84 возачи кои управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од нив во Охрид-22, Струга-39, Кичево-19 и Дебар-04, информираат од СВР Охрид.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ