Пожар на трска во езерото на стариот пат за Струга, во близина на Подмоље (Видео)

– Вечерва, нешто по 19:30 часот избувна пожар на трската во езерото во близина на охридското село Подмоље.

До овој момент нема потврдени информации за причините поради кои избувнал пожарот на потегот од Подмоље кон Струга.

извор: ОхридПрес фото/видео: ОхридПрес

ОСТАНАТИ ВЕСТИ