СДСМ ја почнува парламентарната кампања со настан „Нема откажување од иднината“

Коалицијата „Европска иднина“ предводена од СДСМ ја почнува парламентарната кампања со настан „Нема откажување од иднината“ кој ќе се одржи во Музејот на современа уметност во Скопје. Карванот на СДСМ и коалицијата, кој ќе го предводи партискиот лидер Димитар Ковачевски заедно со носителите, коносителите и останатите кандидати за пратеници, во текот на денот ќе продолжи во Гевгелија и Демир Капија.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ