Се реновира зградата на ТППЕ-Струга, поставени се и сензори за рано детектирање пожари

Се работи на реновирање на зградата на Територијалната противпожарна единица Струга, поточно зградата однадвор и системот за греење-ладење.

Оваа инвестиција е дел од IPA CBC проектот Албанија – Северна Македонија. Секогаш со цел за подобри услови за вработените во оваа единица како и подобри услуги за граѓаните на Струга.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ