Шеталиштето во Струга украсено со колоритни чадори

Доцна синоќа вработените од ЈП Комунално Струга го украсија новото шеталиште со украсни чадори во боја.

Директорот на ЈП Комунално Струга Иќмет Ислами изјави дека идејата на овој проект е со цел граѓаните кој го користат шеталиштето пријатно да се чуствуваат како во естетска смисла така и во заштита од сонце.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ