Сообраќајна несреќа на патот Струга-Охир, се судрија два автомобили

Нова сообраќајна несреќа на патот Струга-Охрид се случи денеска. На едно од возилата, има поголема штета, а непознато е дали има повредени лица.

Според информациите од терен, при несреќата имало тежок судир, поради што се активирани и воздушните перничиња на двете возила.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ