Утре дел од Лабуништа без вода поради замена на опрема

Почитувани корисници се известува месното население дека во Понеделник 29.04.2024 поради изведување на поправки на главната водоводна линија од местото викано Мост Асанов надолу нема да има вода од 09:00 до 12:00 часот.

Ве молиме за ваше разбирање.

Со почит,

ЈКП ХИГИЕНА ЛАБУНИШТА

ОСТАНАТИ ВЕСТИ