ВИДЕО: Извлечена преживеана 38-годишна жена од тимот на Дирекцијата за заштита и спасување

Дирекцијата за заштита и спасување извести дека нејзините тимови извлекле преживеана 38-годишна жена од урнатините во Турција.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *