Врнежи од Снег на Лабунишки бачила (ВИДЕО)

Откако метеоролозите најавија драстичен пад на температурите и снежни врнежи, сега веќе прогнозите и се остварија.

Студениот бран го зафати целиот Европски Континент, како и регионот, а од денес пристигна и во Македонија и донесе снег на планините, особено во западните и во северозападните предели од Македонија. Во продолжение погледнете ја снежната бајка од Лабунишки Бачила.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ