Започна со асфалтирање локалниот пат Лабуништа – Подгорци

Денеска градоначалникот на Општина Струга г-дин Рамиз Мерко и кандидато за пратеник г-дин Мевмед Халили од лабуништа беа во посета на Лабуништа каде се изведуаа асфалтирање на локалниот пат Лабуништа-Подгорци во должина од 750 метри, истиот е финансиран од страна на општина Струга, за Тв Спектра изјави.

Исто така денес во посета беше и министерот за Образование и Наука Јетон Шаќири кој истакна дека во Училиштата во Лабуништа и Подгорци се иведуваа градежни активности, и други проекти во истите.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ