Европскиот Фронт денес во Струга!

Почитувани европски граѓани на Струга,

Во име на Европскиот Фронт, ја имаме посебната чест да ве поканиме да учествувате на централниот настан во Струга, на ден 16 април 2024 година (вторник) во 20:00 часот, пред новата зграда на Општина Струга, за да го поддржиме нашиот кандидат на Европскиот Фронт за Претседател на РСМ, г-дин Бујар Османи.

Европскиот Фронт се раководи од нашиот лидер Али Ахмети, затоа што тој е основачот на концептот за Прв Претседател Албанец, онака како што беше и за Првиот Премиер Албанец. Претседателот на Демократската Унија за Интеграција, г-дина Али Ахмети ќе биде присутен на овој централен собир во Струга заедно со други високи личности на партијата.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ