Излезноста во Струга до 11 часот 7,19 отсто

На првиот круг од претседателските избори во општина Струга до 11 часот излезноста е 7,19 отсто, а во Вевчани 16,91 проценти.

Во општина Струга до 11 часот гласале 4.416 граѓани , а во Вевчани гласал 350 граѓани.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ