ИЗЛЕЗНОСТА ВО СТРУГА ДО 14 ЧАСОТ 14,77 ОТСТО

На првиот круг од претседателските избори во општина Струга до 14 часот излезноста е 14,77 отсто, а во Вевчани 33,33 проценти.

Во општина Струга до 14 часот гласале 9.072 граѓани , а во Вевчани гласал 690 граѓани.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ