ИЗЛЕЗНОСТА ВО СТРУГА ДО 15 ЧАСОТ 23,04 ОТСТО

На првиот круг од претседателските избори во општина Струга до 23,04 часот излезноста е 45,36 отсто, а во Вевчани 33,33 проценти.

Во општина Струга до 15 часот гласале 14.155 граѓани , а во Вевчани гласал 939 граѓани.

ОСТАНАТИ ВЕСТИ