Известување од “ЈКП Хигиена Лабуништа”

Известување од “ЈКП Хигиена Лабуништа”

Почитувани, ве известуваме дека за отпадоците од КУРБАНИТЕ (кози,коски, и други ) кај депонијата во месноста краста е ископана дупка посебна за овие отпадоци.

Се надеваме на васа соработка со цел да ја зачуваме зивотната средина. “ЈКП Хигиена”

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds